Gaudí Centre Reus

El Gaudí Centre, inaugurat el 2007 com un equipament de turisme cultural de nova generació i referència internacional, està situat a la plaça del Mercadal, centre de la vida social i cultural de Reus, i on es concentren els carrers més comercials i d´oci, vol ser un homenatge que la ciutat natal de Gaudí dedica al seu fill més universal.

És un nou espai d´interpretació que permet al públic de totes les edats conèixer i descobrir la vida i obra d´aquest genial artista universal. Quan s´entra en el museu, hi ha un sorprenent espai d´interpretació dissenyat a través de múltiples recursos que permeten al visitant endinsar-se i entendre millor el món de Gaudí, les claus i els secrets de la seva innovadora arquitectura, descobrir la personalitat del geni i la seva vinculació amb Reus i l´entorn que va inspirar la seva obra i una exposició amb una selecció de projectes i objectes personals de l´artista,  d´una forma  didàctica, participativa i gaudint d´un espectacle audiovisual multipantalla.

El Gaudí Centre ha estat premiat per la seva contribució al foment del turisme, amb el Diploma Turístic de la Generalitat de Catalunya.

La visita es realitza amb audio guia, amb explicacions en cinc idiomes: català, castellà, francès, anglès, rus i alemany.

Per a més informació:

Gaudí Centre

Aquesta entrada ha esta publicada en Reus en un dia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.