El barri de pescadors, anomenat “el Serrallo”, és un dels més típics de la ciutat. La gastronomia de Tarragona és el reflex de la seva personalitat històrica i cultural: com a port de la Mediterrània, una part important de la riquesa ha vingut del mar. Pesca abundant i fresca, obtinguda en el port pesquer tradicional més gran de Catalunya, es conjuga amb la rica agricultura, la qual cosa permet concebre una cuina autòctona amb un sabor especial i un toc de genuïna personalitat.
Search
-
Recent Posts
- Tarragona acull dues jornades informatives amb motiu de la Beatificació
- Presentació de l’esbós del pla de seguretat amb motiu de l’acte de Beatificació
- Uns 500 màrtirs del segle XX a Espanya seran beatificats a Tarragona el diumenge 13 d’octubre
- «Els màrtirs, testimonis suprems de l’amor al Crist», nova carta pastoral del Sr. Arquebisbe
- Obert el període d’inscripcions per assistir a la cerimònia de Beatificació. Per a totes les persones o grups de l’arxidiòcesi de Tarragona la inscripció es realitzarà a través de cada parroquia
Archives
Categories
- Causa de Tarragona
- DOCUMENTS I PUBLICACIONS
- L´espai de la celebració
- Notícies
- Representació teatral de la Passió de Sant Fructuós
- Reus en un dia
- Ruta de la Tarragona romana i medieval
- Ruta del Cister
- Ruta dels primers cristians de Tarraco
- Ruta Modernista pel Camp de Tarragona
- Ruta Montserrat i Sagrada Família
- Serveis Turístics, Culturals i Educatius
- Tarragona en un dia
- Vídeos
Meta